Mobilmánia

2008-ban, Zeffer András ötlete alapján alakult meg a MOBILMÁNIA zenekar. Azóta több százezer kilométert utaztak, hogy eljátszák nektek jól ismert dalaikat. Kisebb-nagyobb fesztiválok, város és falunapok, motoros találkozók és kis klubok közönsége is tuti jól érzi magát velük és ismeri valamelyik régi vagy új slágerüket.

A 15 év alatt készítettek 5 stúdió albumot, amiből az egyiket Fonogramm-díjjal jutalmazták, 4 koncert CD-t, 4 koncert DVD-t, – ők adták ki a világ első 3 Dimenziós koncertfilmjét Blue-Ray és mozifilm formájában is – készítettek egy dupla, kétnyelvű Best of válogatás lemezt. 2018-ban, hármas jubileumot ünnepeltek a teltházas ARÉNÁBAN, amit visszanézhetsz, hallgathatsz egy 5 korongos ünnepi boksz és bakelit formában is.

Legújabb büszkeségük pedig a Bajnok & Zefi 40 című jubileumi dupla lemez 40 dallal, amin a magyar rock szakma nagyjai is közreműködnek, és immár aranylemez, valamint ezekkel a pályatársakkal létrehozott gigakoncert, amit 2021. december 23-án, a Budapest Sportarénában tartottak meg.

A Fesztivál non-profit belépőjegy nélküli rendezvény. Csatlakozz Facebook oldalunkhoz itt >