Révész-Závodi: Piramis évek

Tervezett kezdés: este 20:00

Újra együtt áll színpadra a legendás Piramis zenekar egykori énekese és szólógitárosa, s néhány dal erejéig újra az eredeti hangon csendül fel az ének!

A Tabán Fesztiválra és ezen kívül még négy budapesti és vidéki helyszínre tervezett turné hangsúlyos zenei célkitűzése, hogy a dalok a lehetőségekhez képest eredeti formában, a régi hangkép iránti maximális hűséggel szólaljanak meg. Az új felállásban a két sztár-zenészt Révész Sándor “rock and roll közlegényein” Horváth Ákos- gitár- vokál, Nagy Gergő-gitár, kívül egy kéttagú ritmus-szekció Kohl Árpád-dob, Cseh Balázs- basszusgitár egészíti ki.

taban2019-k

A Piramis a 70-es évek második felének, a 80-as évek elejének hihetetlenül népszerű rock zenekara volt, a kor könnyűzenei életének kínosan magasba ívelő üstököse. A dalok nagy részét ma is kívülről fújja és rendületlenül imádja több generáció; felelevenítésük az eredeti énekhangon és az egykori dinamikával nemcsak a régi rajongóknak kínál szenzációs élményt, de ínyencség lehet minden zenebarát számára. Mert a múlt és a régi lázak megidézésén túl világszínvonalú mai zenét ígér a koncertsorozat, amire bőven elég garanciát jelent a formáció szakmai tapasztalata, hitelessége, lelkes odaadása.

revesz-zavodi-piramis-evek-original-79730

„Hozd el, Istenem, a régi dalt, az arcok fényét…”
Az Ifipark után most, sok-sok év elmúltával, a Tabánban is felcsendülnek a régi dalok, ráadásul az eredeti énekhanggal. Felejthetetlen majális ígérkezik egy régen várt koncerttel, a régi jó hegyoldalban. Gyertek!

A Fesztivál non-profit belépőjegy nélküli rendezvény. Csatlakozz Facebook oldalunkhoz itt >