Stardust (Charlie JR)

A Stardust koncert tervezett kezdete: 15:30 (tervezett)

 

A Stardust, Shine című dalával robbant be a magyar rock zenei életbe 2016-ban. Horváth Charlie fia újra divatba hozza a dallamos rockot zenekarával!

Az öttagú együttes mai hangzással fűszerezve játssza a nyolcvanas évek egyik legnépszerűbb zenei stílusát, a dallamos rockot, vagy nemzetközileg ismertebb nevén az A.O.R.-t (Adult Orientated Rock). Viszonylag rövid fennállásuk óta olyan nagy nevekkel dolgoztak együtt mint Michael Wagener (Ozzy Osbourne, Mötley Crüe, Alice Cooper, Metallica), vagy például Mark Spiro amerikai, díjnyertes producer-zeneszerző, aki többek között olyan világhírű előadókkal és zenekarokkal dolgozott együtt mint Julian Lennon, Heart, Cheap Trick, Giant, Bad English, Kansas, Luis Miguel, Stephen Bishop, vagy a Mr. Big.

2016-ban debütáltak első EP-jükkel, melyről a ’Shine’ című dalukkal robbantak be a színtérre, “Live Fast, Go High” című daluk pedig a Rock FM 95.8 (Rádió Rock) 2016-os online dal beszavazás nyertese lett és azóta is napi rotációban hallható az adón. Énekesüket, Horváth Ákost korábban Fonogram díjra is jelölték. A zenekart több külföldi kiadó is megkereste már, első önálló albumukat 2018 tavaszán tervezik megjelentetni, amelyet azután hazai és külföldi fellépésekkel szeretnének népszerűsíteni.

A Stardust célja: újra köztudatba hozni azt a régóta kedvelt, igényes, rockzenei stílust, mely az énekelhető, fogós dallamokon és slágerességen alapszik, ám sok elemet ötvöz zenéjében a soultól a hard rockig.