Beatrice

beatrice2qw

Koncert kezdete: 17.20 (tervezett ) | Nagy Feró és a Beatrice neve egybeforrt a szabadság életérzésével, az önmegvalósítással, a bátor véleménynyilvánítással és az önfeledt szórakozással. A zenekar tagjai egybehangzóan vallják, hogy a zenélés csakis örömforrás lehet, erről pedig a közönség is minden alkalommal meggyőződhet. A Beatrice 2013. március 16-án ünnepelte 35. születésnapját, a jelenlegi felállás, Nagy Feró, Laczik Ferenc, Magasvári Viktor, Nagy Hunor Attila 2010. óta létezik.

MAGYARORSZÁG LEGTÖBBET KONCERTEZŐ ZENEKARA, 2014-BEN A MAGYAR ROCKSZÖVETSÉG AJÁNLÁSÁVAL A LEGJOBB ROCK&ROLL BULIZENEKAR

Tavaly nyáron a Beatrice volt a legtöbbet koncertező zenekar Magyarországon és határon túl (Erdélyben tízszer léptek fel), mindenhol telt ház előtt játszottak. Az idén azonban még a tavalyi rekordot is megdöntötték: május 1-jétől nem volt szabad hétvégéjük. Öt hónap alatt majdnem 30 ezer kilométert tettek meg, a magyarországi koncerteken kívül felléptek Szerbiában, Szlovéniában, Szlovákiában, Erdélyben (többször is), márciusban pedig a londoni magyarokkal is együtt buliztak.

A Beatrice együttes rendszeres szereplője a hazai sajtónak: napilapok, magazinok, internetes portálok és az elektronikus média is beszámol a zenekar újdonságairól.

Az együttes 35. születésnapi koncertjéről beszámolt az összes nagy példányszámú és nagy olvasottságú internetes portál, napilap, magazin. A közszolgálati televízió, az m1 egyik legnépszerűbb szórakoztató műsorában, a Fábry Show-ban is fellépett fel a zenekar, ahol ugyancsak meséltek az elmúlt évtizedekről, illetve a koncert meglepetéseiről. Nyár végén a Story Magazin (kb. 140 ezer értékesített példány) kiadásában megjelent válogatásalbum alig egy hónap alatt annyi példányban fogyott el, hogy kiérdemelte a kétszeres platinalemez minősítést. A fiúk novemberben előbb a Muzsika zenei csatornán zenéltek, majd az m1 közszolgálati televízió Család-Barát című napi műsorában szerepeltek. A visszajelzések annyira kedvezőek voltak, hogy a műsorban, felvételről, azóta többször is lejátszották a dalokat. 2013. év végén az X-Faktor magyar változatának elődöntőjében léptek fel az RTL Klubon, a szereplést több mint kétmillióan (a tv-nézők csaknem fele) látták. 2014-ben sem csökkent a médiaérdeklődés, ezúttal a határon túli és a vidéki sajtó is előszeretettel készített interjút a zenekar tagjaival.

www.beatrice.hu

www.facebook.com/NagyFeroBeatrice

A Fesztivál non-profit belépőjegy nélküli rendezvény. Csatlakozz Facebook oldalunkhoz itt >